بررسی تاثیر پودر مالت جو بر خواص رئولوژیکی در ماست همزده کم چرب در word

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 بررسی تاثیر پودر مالت جو بر خواص رئولوژیکی در ماست همزده کم چرب در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پودر مالت جو بر خواص رئولوژیکی در ماست همزده کم چرب در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسی تاثیر پودر مالت جو بر خواص رئولوژیکی در ماست همزده کم چرب در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پودر مالت جو بر خواص رئولوژیکی در ماست همزده کم چرب در word :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : بيست و سومين کنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات : 8

چکیده مقاله:

سابقه و هدف: رژیم غذایی باید یک راه کنترل و کاهش بیماری ها باشد. بنابراین برای جلوگیری از بیماری ها باید از مواد غذایی که حاوی ترکیبات فیبری و انواع ویتامین ها، املاح و ترکیبات فنولی هستند استفاده کرد. جو یکی از کهن ترین غلات است که به طور گسترده دارای ترکیبات فنولی و همچنین حاوی مقدار قابل توجهی از بتاگلوکان می باشد. مالت جو دارای مزایای سلامتی چون کاهش گلوکز بعد از غذا و کاهش کلسترول و کاهش فشار خون می شود.مواد و روشها: در این مطالعه از درصدهای مختلف 0/2، 0/5، 1، 2 ، 3 و 4 درصد مالت جو به ماست هم زده کم چرب استفاده شد که آزمون ویسکوزیته انجام شد.یافته ها: ویسکوزیته به میزان ماده خشک و پروتین بستگی دارد چون ماست غنی شده حاوی فیبر و پروتئین است بنابراین نمونه های غنی شده ویسکوزیته بالاتری نسبت به نمونه های شاهد دارند

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید